Auto vat vlam in Leiderdorp

15

Een automobilist kreeg rond 15.15 uur de schrik van zijn leven toen hij in de Marjoleintuin in Leiderdorp zijn auto stapte en zijn voertuig startte. De auto begon te roken en vloog spontaan in brand. De brandweer werd gealarmeerd en bluste het voertuig. Er kon niet worden voorkomen dat er flinke schade ontstond.

Delen

15 reacties

  1. Was dit een handgeschakelde auto of een automaat, een diesel of een benzine, winter of zomerbanden, E10 of premium brandstof, was de laatste beurt een grote of een kleine? Daarover staat nu niets vermeld in dit bericht.

  2. Jaap, de reden dat ik er naar vraag is, dat er nu regelmatig berichten verschijnen over spontane zelfontbranding van de accu van electrische auto’s.

  3. Wat wil je ook met zo’n merk auto. Het Tsjechische ‘Skoda’ betekent namelijk jammer…

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline