Gouden Pet op zoek naar straatmuzikanten

4

Het Leidse straatmuzikantenconcours De Gouden Pet dat komende zomer op zondag 28 juni wordt gehouden is op zoek naar deelnemende straatmuzikanten. Aan het festival doen elk jaar tussen de 36 en veertig bandjes mee en voor de 34e editie zijn nog speelplekken beschikbaar. De muzikanten spelen in het gebied rond de Hooglandse kerk, de Nieuwe Rijn en de Botermarkt. Er wordt gestreden om de Gouden Pet.

Deze diashow vereist JavaScript.

Muzikanten kunnen zich aanmelden via www.goudenpet.nl. Het genre maakt niet uit. Het aanbod varieert jaarlijks van Rock ’n Roll tot Bluegrass en van Folk, Salsa, Jazz, Pop, R&B tot Blues. Alle deelnemers spelen vier keer een half uur op verschillende plekken in de Leidse binnenstad.

Delen

4 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline