Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding in Merenwijk

45

De politie heeft rond het middaguur een aanhouding verricht bij de Sperwerhorst in de Leidse Merenwijk. Aanleiding was een melding over een man die mogelijk een vuurwapen bij zich droeg. Bij de aanhouding van de man werden door de agenten twee waarschuwingsschoten gelost. Daarna werd de verdachte ingerekend. Niemand raakte gewond.

Delen

45 reacties

   • Mees smeerkees op

    😂 😂 😂 😂 😂 Zo komt het wel heel dichtbij! 🤣🤣🤣🤣🤣 Zulke dingen gebeuren toch alleen maar in Amsterdam oooohh aaaaah

 1. Nicky Breel

  Het was zo indrukwekkend dat amper iemand doorhad wat er aan de hand was. Criminelen lopen natuurlijk niet door ‘betere’ buurten maar alleen in achterstandswijken zoals slaaghwijk

 2. Ik woon al een half jaar hier ik zie geen gekke dingen (alleen vriendelijke en vrolijk mens)
  Ik heb 5 jaar in Oegstgeest gewoond en jullie weten niet wat heb ik daar mee gemaakt in die 5jaar 😔

 3. Joke DenElsen

  LEIDEN , 23 FEBRUARI 2020, 12:37112 SLEUTELSTAD, LEIDEN
  De politie heeft rond het middaguur een aanhouding verricht bij de Sperwerhorst in de Leidse Merenwijk. Aanleiding was een melding over een man die mogelijk een vuurwapen bij zich droeg. Bij de aanhouding van de man werden door de agenten twee waarschuwingsschoten gelost. Daarna werd de verdachte ingerekend. Niemand raakte gewond

 4. Schoten heb ik niet gehoord, zag nog wel twee wagens met loeiende sirenes bij ons achter rijden. Woon in de Valkenhorst, en ze reden bij de parkeerplaats Valkenhorst/Smelkenhorst.

 5. Tuigbuurt, de Horsten. De rest is wel OK in de Merenwijk, echt een slaapwijkje, kan net zo goed een dorp op zichzelf zijn.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline