Noah Schutte pakt NK zilver op 3000 meter indoor

1

Noah Schutte van leiden Atletiek is vandaag tweede geworden op het NK indoor 3000 meter in Apeldoorn. Hij deed dat in een persoonlijk record van 7:56. Schutte kon winnaar Mike Foppen lang volgen, maar moest hem in de laatste meters laten gaan.

Schutte is op dit moment bezig met een kwalificatietraject voor de Olympische Spelen in Tokio. Binnenkort maakt hij de keus of hij voor de 3000 meter steeplechase of voor de 10 kilometer gaat.

De samenvatting van de finale 3000 meter met Noah Schutte. 

 

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline