Dakbedekking krijgt vleugels in Schubertlaan

11

De storm Ellen heeft vat gekregen op een groot deel van de dakbedekking van een flat aan de Schubertlaan in Leiden. De politie heeft de omgeving van de flat afgezet. In overleg met de brandweer gezocht naar een oplossing om de bedekking van het dak veilig te stellen. De mogelijkheid dat de flat wordt ontruimd is aanwezig vanwege de te verwachten regenbuien.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

11 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline