Politie Oegstgeest vindt drugs in vrachtwagen

1

De politie heeft woensdagavond in Oegstgeest een grote hoeveelheid drugs aangetroffen in een vrachtwagen. Alle drugs zijn in beslag genomen. Het onderzoek naar de herkomst van de drugs is onmiddellijk gestart. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. Het is niet bekend hoe de politie de drugs op het spoor is gekomen. Over de plaats van de vondst doet de politie op dit moment geen mededelingen.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline