Dierenambulance regio Leiden haalde vorig jaar 4.406 dieren op

De dierenambulance regio Leiden heeft vorig jaar 4.406 dieren opgehaald. Dat waren zowel huis- als wilde dieren. Dat komt neer op gemiddeld twaalf dieren per dag. Huisdieren die niet waren overleden, werden naar dierentehuizen Stevenshage in Leiden en Offem in Noordwijkgebracht.

Het aantal huisdieren bedroeg in totaal 1.628. Met name katten (1.097) en honden (434), maar ook tamme knaagdieren (34) en vogels (63). Het aantal wilde dieren dat werd opgehaald bedroeg 2.778. In het bijzonder vogels (1.810)
en overige zoogdieren (264), knaagdieren (75), reptielen (15) en roofdieren (6).

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline