Auto belandt in de sloot naast Achthovenerweg

4

Een auto is vanmiddag in een sloot terecht gekomen langs de Achthovenerweg in Leiderdorp. De melding van het incident leidde de hulpdiensten in eerste instantie naar de Van der Valk Boumanweg. Daar is de brandweer gestart met het zoeken naar een auto in het water.

Kort tijd later is gemeld dat het incident plaatsvond op de Achthovenerweg, waarna alle hulpdiensten met spoed naar deze locatie zijn toegereden. De bestuurster van het voertuig raakte niet gewond en is thuis gebracht door een bekende. Een bergingsbedrijf zorgt voor de berging van het voertuig. Het is niet bekend hoe de auto in het water is geraakt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Op nagenoeg dezelfde plek op de Achthovenerweg is al meerdere keren een voertuig te water geraakt. Zo belandde op 8 februari nog een brommobiel op zijn zijkant in de sloot.

Delen

4 reacties

  1. Ja, daarvoor heeft elke auto een stuur. Dat moet je vasthouden, en je kunt eraan draaien……de goede kant op dus.
    Zat die bestuurster soms te appen, met haar ogen op een scherm?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline