Aanrijding met letsel op N206 bij Rooseveltstraat

13

Een bedrijfsbus en een personenauto zijn vanmiddag op de N206 nabij de Rooseveltstraat met elkaar in botsing gekomen. Beide bestuurders liepen bij de kop-staart aanrijding letsel op en zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De voertuigen zijn door een berger afgevoerd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

13 reacties

 1. Ik weet niet wat er gebeurd is, maar ik maak het daar zo vaak mee dat een of andere aso geen zin heeft om achter aan te sluiten en zijn auto er gewoon maar ergens voor gooit zonder richtingaanwijzer. Zou me niets verbazen als dat hier ook het geval was.

 2. Heerlijk die ongenuanceerde meningen hierboven, zonder precies te hebben gezien water is gebeurt.
  Leve de toetsenbord terroristen

 3. Esther Kerkvliet

  Klotepunt, ergernis voor veel automobilisten. Snel links langs de auto’s schieten en dan je kar voor een andere auto prakken, dat is wat daar al jaren gebeurt en er wordt niks aan gedaan. Je wordt daar zelf aso van want je laat niemand meer voor, wij rijden de gaten strak dicht!

 4. Linda Slats

  je ziet al aan de manier van rijden wie er net op het laatste moment altijd snel de baan wil opschuiven om niet in de file te staan! En jij mag dan vol in de ankers omdat ze er altijd net niet tussenkunnen en half op de weg blijven staan!

 5. Beetje raar alle reacties mensen trekken hun conclusies terwijl ze niet weten wat er precies gebeurd is en maken zelf maar een verhaal ervan.

  maar wij zijn heel erg geschokken en vondt het niet kunnen dat bepaalde mensen hun middelvinger opstaken en boos werden wij konden hier niks aan doen.

  maar wij hebben nog veel last en pijn.

  Dankjewel voor het meeleven.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline