Zorgen om baby bij eenzijdig ongeval Oude Spoorbaan

16

Op de Oude Spoorbaan ter hoogte van de Zijlbrug is omstreeks 22.30 uur een auto bij een eenzijdig ongeval door een hek gereden en tegen de gevel van een woning tot stilstand gekomen. De gealarmeerde ambulanceverplegers verleenden eerste zorg voor een baby die in de auto aanwezig was. De baby is voor nadere controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd en is met de ambulance meegereden.

De brandweer assisteerde bij het incident. Tijdens de afhandeling van het ongeval heeft de politie de Oude Spoorbaan in de richting Leiden afgesloten voor het verkeer.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

16 reacties

    • Gelukkig dat het fietspad daar is komen te vervallen anders waren er zeker meer gewonden gevallen. Hopelijk komt alles goed met de baby!!

  1. Tis daar ook briljant ontworpen. Woningen tegen de weg aan bouwen. Je zult er wonen …

    • Piet Pekelharing op

      Weet u wat? We zouden alle huizen die binnen 20 meter van de weg staan moeten slopen, voor het geval er ooit eens een automobilist van de weg raakt. Of wacht, maak er maar 40 meter van, een veiligheidsstrook van 20 meter aan weerszijden van de weg is waarschijnlijk niet voldoende om stuurloos geraakte voertuigen op te vangen. En natuurlijk ook alle bomen kappen in die strook. Of laten we gelijk heel Nederland omvormen tot een kaal landschap. Dan kan men nergens meer tegenaan rijden.

  2. Toch een vreemde plaats om in het hek te duiken. De normale plek, daar waar men keihard de bocht neemt vanuit de Engelendaal, is het hekje al vervangen door zware vangrailblokken destijds om te voorkomen dat fietsers op het fietspad ook nog even slachtoffer werden. Maar dat fietspad is niet meer in gebruik.

  3. Gelukkig dat het fietspad daar is komen te vervallen anders waren er zeker meer gewonden gevallen. Hopelijk komt alles goed met de baby!!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline