Bellende fietser in Oegstgeest blijkt drugsdealer op gestolen fiets

8

Een bellende fietser op de Irislaan in Oegstgeest is vanmiddag door de politie aangesproken op zijn gedrag. Na het opgeven van een valse naam zag de politie dat man op een fiets reed die mogelijk van diefstal afkomstig was.

Bij controle op het politiebureau blijkt de man in het bezit van een hoeveelheid cocaïne en heroïne. Het onderzoek naar de identiteit van man maakt duidelijk dat hij geen rechtmatig verblijf in Nederland heeft.

De verdachte wordt na het verdere onderzoek van de recherche overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

Delen

8 reacties

  1. Henk Hannemann

    Dat Sleutelstad zo maar plaatst dat de bewuste heer (kennelijk een illegale vreemdeling) is overgeleverd aan de vreemdelingenpolitie. Maar het verklaart wel waarom mijn bestelling nog niet geleverd is. Zijn er geen autochtone junkies meer die dit werk naar behoren kunnen uitvoeren? Waar gaat het met dit land naartoe?

    • Gelukkig leven we niet in die vreselijke VS. Wat een volledig ontspoorde ‘samenleving’ hebben ze daar.

      • Systeem zouden ze hier direct moeten invoeren met die three strikes. Zeker voor dat veelplegende junkentuig. S-s-s-s-strike! ⚾️👊

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline