Auto en ambulance met spoedrit botsen op Vondellaan

3

Een ambulance, die met spoed onderweg was naar een incident in Voorschoten is omstreeks 15.15 uur op de Vondellaan in Leiden met een auto in botsing gekomen. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

3 reacties

  1. Erik Plazier

    Als je het zelfs voor elkaar krijgt om zo’n groot geel apparaat met zwaailampen en een hoop herrie over het hoofd te zien dan ben je wat mij betreft af en mag je voorlopig alleen met het OV

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline