Brandweer Leiderdorp legt losgewaaide dakpannen weer recht

5

Storm Dennis kreeg vanmiddag vat op de dakpannen van een woning aan de Anna van Saksenstraat in Leiderdorp. De brandweer werd gewaarschuwd nadat tenminste één dakpan zonder grote gevolgen naar beneden viel. Met assistentie van de Leidse brandweer die met een ladderwagen werd opgeroepen zijn de losgewaaide pannen weer goed gelegd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

5 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline