Zoeterwoudenaren krijgen gratis zorgondersteuning

2

Dankzij een samenwerking tussen de gemeente en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid kunnen inwoners van Zoeterwoude, die verzekerd zijn bij Zorg en Zekerheid, kosteloos in gesprek met een praktijkondersteuner, wijkverpleegkundige of thuisbegeleider.

De gemeente Zoeterwoude vindt het belangrijk dat inwoners de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Binnen het project Positieve gezondheid kunnen inwoners in gesprek een zorgverlener aangeven wat er bij hen speelt en wat ze aan die situatie zouden willen veranderen. De zorgverlener denkt mee over mogelijkheden en oplossingen of geeft informatie en advies. In totaal vinden er drie gesprekken plaats in een half jaar; een startgesprek, een tussengesprek en een eindgesprek.

Inwoners van Zoeterwoude die gebruik willen maken van deze mogelijkheid kunnen een afspraak maken met wijkverpleegkundige mevrouw Van der Werf (s.vd.werf@activite.nl) of thuisbegeleider mevrouw Bontje (y.bontje@activite.nl).
Daarnaast kunnen patiënten van Huisartsenpraktijk Zoeterwoude Rijndijk ook een afspraak maken met praktijkondersteuner Hennie Reiling via 071-589 49 46.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline