Zachte kop-staart botsing: Grote gevolgen op de A4

4

Politie, brandweer en ambulancedienst zijn dinsdagavond met spoed uitgerukt voor een melding van een ongeval met letsel op de Rijksweg A4 bij Leiden. Het incident bleek een kop-staart botsing tussen twee auto’s. Ambulancepersoneel heeft één persoon nagekeken. Het is niet bekend of de automobilist naar het ziekenhuis is vervoerd. Voor een veilige afwikkeling van het incident waren twee rijstroken afgesloten. Een berger heeft één van de auto’s meegenomen.

Delen

4 reacties

  1. steeds opnieuw bij incidenten in of rond het aquaduct: verkeersinfarct in Leiderdorp, niet meer in of uit te komen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline