Uitslaande brand legt schuur in as

3

De schuur van een woning in de Margrietstraat in Leiden Noord is afgelopen nacht helemaal uitgebrand. Bij aankomst van de hulpdiensten sloegen de vlammen al flink om zich heen. De brandweer heeft de brandende schuur na enige tijd weten te blussen, maar kon niet voorkomen dat schuur en inhoud ten prooi vielen aan de vlammen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Omdat een bewoner rook had ingeademd is ook een ambulance ter plaatse gekomen voor het behandelen van deze persoon. Nader onderzoek moet uitwijzen wat de oorzaak is geweest van de brand.

Delen

3 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline