Man uit voorschoten vermist: update: hij is terecht

4

De man uit Voorschoten, die sinds donderdagmiddag werd vermist, is weer terecht. Dat meldt de politie.

De 53 jarige Gilbert Waasdorp uit Voorschoten wordt sinds donderdag 6 februari vermist. Rond 17.00 uur donderdagmiddag is hij van zijn werk naar huis vertrokken. Zijn brommer is daar aangetroffen maar van Gilbert ontbreekt sindsdien elk spoor.

(Foto: Politie).

Iedereen die meer weet over de verblijfplaats van de Gilbert worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie via 0800-6070.

Delen

4 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline