Uitslaande brand in Voorschoten eist leven hoogbejaarde bewoner

1

Bij de brand vannacht in een woning aan De Hooghkamer in Voorschoten is de bewoner (97) om het leven gekomen. De brandweer wist de uitslaande brand te blussen maar kon niet voorkomen dat de woning volledig afbrandde. Het slachtoffer is volgens de politie een hoogbejaarde man die alleen in het huis woonde. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. “Het forensisch onderzoeksteam is ter plaatse. Ik verwacht er in de loop van de ochtend meer duidelijkheid over te krijgen’, zegt de politiewoordvoerder.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline