Lichaam gevonden bij station De Vink

93

Langs het treinspoor bij station De Vink in de Stevenshof is afgelopen nacht rond 1.00 uur een stoffelijk overschot aangetroffen. Na de ontdekking werd meteen al het treinverkeer stilgelegd en startte de politie een onderzoek. Daarbij werd ook het station afgesloten.

In de loop van de dag maakte de politie bekend dat uit onderzoek is gebleken dat het om zelfdoding gaat. Ook is de politie nog op zoek naar twee vrouwen die mogelijk getuige zijn geweest van de aanrijding. “Ben je getuige geweest of heb je meer informatie? Wij komen dan graag in contact met jou. Bel met 0900-8844”, aldus de politie via Facebook.

Heb je vragen over zelfdoding of zoek je hulp? Kijk dan op www.113.nl of bel met 0900-0113.

Delen

93 reacties

  • ziek veel???? hoeveel is dat wel niet?
   Hou dit soort uitspraken lekker voor je eigen feestboek

  • Ingris Zelst op

   isderdaad triest weer……………… of bedoel je weer gedondoleerd.
   kleine familie als 1 maar 1 nabestaande is
   en vervolgens een kusje voor wie?

  • Dieptepunt van 2020 reeds bereikt met deze opmerking Sjaak! Ben blij dat ik niet op jouw verjaardagsfeestje in een kringetje zit.

  • Triest als zo’n opmerking in je beperkte brein opkomt. Dan ben je erg ver gezonken.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline