Preventie voorlichting op brandweerauto’s

De brandweer Hollands Midden is met een voorlichtingscampagne gestart over brandveiligheid. Met vijf verschillende voorlichtingsstickers op brandweerwagens wordt aandacht gevraagd voor het voorkomen en oplossen van incidenten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Tankspuitauto brandweer Leiderdorp. 

“Brandweerauto’s komen overal en trekken de aandacht”, zegt een woordvoerder. “Met voorlichtingsstickers wordt deze aandacht op een laagdrempelige manier gebruikt om burgers te bereiken. We willen burgers bewust maken van risico’s en van hoe ze de kans op een woningbrand, of de gevolgen daarvan kunnen verkleinen”.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline