Gestolen fiets duikt na elf jaar op in slootje bij Oegstgeest

14

Passanten ontdekten rond 19.20 uur een fiets met brandende verlichting in het water langs het fietspad aan de Oude Rijnsburgerweg in Oegstgeest. De politie is hierop gealarmeerd omdat de omstanders het vermoeden hadden dat er een persoon in het water was geraakt. Na een korte zoektocht is niemand in het watertje aangetroffen. De politie constateerde aan de hand van het framenummer dat de fiets elf jaar geleden als gestolen was opgegeven. Hoe de fiets in het water terecht is gekomen is niet bekend. De politie heeft de fiets over gebracht naar het bureau.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

14 reacties

    • Zo hé, jij bent slim!
      Daarom staat ook niet in het artikel dat de fiets 11 jaar in de sloot heeft gelegen denk ik.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline