Stembus publieksprijs Leidse sportprijzen nog open tot woensdag 23.59 uur

De stembus voor de publieksprijs van de Leidse Sportprijzen is nog geopend tot woensdag 23.59 uur. Alle zestien genomineerden sporters, sportploegen en sportcoaches dingen mee naar de prijs. De winnaar wordt vrijdagavond tijdens het sportgala in Gebr. de Nobel bekend gemaakt. Dan worden ook de winnaars per categorie bekend, die worden door de jury gekozen. Stemmen kan op de website van de Leidse Sportfederatie.

De genomineerden

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline