Leidse biljartster volgende week in actie op EK Driebanden

9

De Leidse biljartster Joke Martijn komt volgende week in actie op het EK Driebanden in het Turkse Antalya. De poulefase gaat dinsdag van start, daarin speelt Martijn tegen een gelijkwaardige Duitse en Griekse. Daarna volgt nog een poulefase, de kwart- en halve finale en op donderdag de finale. Het is voor Martijn haar eerste deelname aan een EK. In totaal doen er 24 deelneemsters mee.

Martijn behoort tot de top van de Nederlandse biljartdames in het Driebanden. Afgelopen jaar werd ze op het NK derde en in 2018 werd ze tweede. Daarnaast speelt ze met haar team Ladies First verdienstelijk in de herencompetitie.

De prestaties van Martijn zijn volgende week op de voet te volgen via het Facebookverslag van haar man, tevens voorzitter van de Leidse Biljartbond, Fred Martijn. Fred en Joke vertrekken vrijdagnacht richting Turkije.

Delen

9 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline