Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt 980 Leidse kinderen in armoede

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland helpt kinderen waarvan de ouders of verzorgers het minder breed hebben. Door de hulp die het Jeugdfonds biedt kunnen kinderen die in armoede leven bijvoorbeeld lid worden van een sportclub of cultuurinstelling. Zo financierde het Jeugdfonds Sport en Cultuur voor ruim 981 kinderen uit Leiden activiteiten op het gebied van sport of cultuur.

Maurits Pijnse van der Aa in gesprek met wethouder Yvonne van Delft over het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Het gaat daarbij om sporten als voetbal en handbal, maar ook culturele zaken als dansen of tekenen. Ook is het mogelijk om een zwemdiploma te halen met steun van het Jeugdfonds. Afgelopen jaar hebben 354 Leidse kinderen zwemlessen gevolgd.

Kijk voor meer informatie op www.jeugdfondssportencultuur.nl.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maurits Pijnse van der Aa

Je bent nu offline