Brandweer oefent in appartementencomplex aan Middelstegracht

4

De Leidse brandweer heeft vanmorgen een oefening gehouden in een groot monumentaal appartementencomplex aan de Middelstegracht 4 in Leiden. In het oefenscenario was brand ontstaan in het pand , waarbij twee slachtoffers waren gevallen. De brandweer is met zogenoemde o-bundels naar binnen gegaan om de brand te bestrijden en de slachtoffers naar buiten te halen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

4 reacties

 1. Sammy van Amsterdam op

  Hoe zit het eigenlijk met de trainingen in en voor de veel hogere woongebouwen, zoals Level, Lorentz, Lead?

  • Natuurlijk trainen ze daar niet voor, die mensen gaan ze natuurlijk niet helpen………….zucht

   • We doen ook oefeningen in hoge gebouwen. Ook met de nieuwe o bundels. we hebben afgelopen week diverse keren geoefend in de flats op de Apollolaan. De brandweer is er voor iedereen. We komen ook graag overal oefenen. Ook bij Level, Lorentz en andere hoogbouw.

    Met vriendelijke groet,

    Brandweer Hollands Midden

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline