Timmerlieden gezocht voor Leidse Rembrandt Dagen

12

De organisatie van de Leidse Rembrandt Dagen zoekt timmerlieden, klussers of hobbyisten die het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan de tweede editie van het evenement. Op 11 en 12 juli wordt een groot deel van de stad weer teruggebracht naar de 17e eeuw van Rembrandt van Rijn. Daarvoor worden allerlei authentieke decorstukken als handkarren, kruiwagens en andere gebruiksvoorwerpen gemaakt.

Tijdens de Leidse Rembrandt Dagen zijn meer dan vierhonderd acteurs en figuranten actief. In aanloop naar het evenement wordt door een groep vrijwillige enthousiastelingen de kleding en alle voorwerpen en decorstukken zo authentiek mogelijk gemaakt. Eens in de twee weken komen zij een avond bij elkaar en gaan aan de slag. Er is plaats voor nieuwe timmerlieden, klussers of hobbyisten die handig zijn.

Aanmelden om mee te helpen met de Leidse Rembrandt Dagen kan via leidserembrandtdagen@gmail.com. De eerste bijeenkomst is op dinsdagavond 11 februari, maar op een later moment aansluiten kan ook.

Delen

12 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline