Snorfietser geschept op oversteekplaats in Oegstgeest

2

Op de oversteekplaats op de Abtspoelweg bij de President Kennedylaan in Oegstgeest is begin van de avond een snorfietser geschept door een auto. De bestuurder van de snorfiets is ter plaatse door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Delen

2 reacties

  1. Oeps een snorfietser oversteken op het zebrapad ( voor degene die zijn verkeersregels niet kennen, dit is een voetgangersoversteekplaats) hoe vaak komt dat niet voor en wie krijgt de middelvinger, goed geraden de automobilist. Redactie, schrijf dat er ook eens bij!

  2. Johan de Beer op

    Als Haagees goed uit zijn ogen kijkt (ik hoop dat hij dat in het verkeer beter dan nu doet) kan hij zien dat er naast het zebrapad een oversteekplaats voor fietsers en snorfietsers ligt die onderdeel uitmaakt van een rotonde op welke fietsers en snorfietsers voorrang hebben.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline