Politie zoekt slachtoffer bijna beroving bij Leiden Centraal

4

De politie zoekt het slachtoffer van een bijna straatroof bij het Centraal Station, tussen het busplatform en de Burger King. Zondagmiddag tussen 17.00 en 17.30 uur probeerde twee jongens een persoon te beroven.

Twee getuigen zagen dat een man werd lastig gevallen door twee jongens. Ze kwamen het slachtoffer te hulp waardoor er geen beroving plaatsvond. Dankzij de getuigen heeft de politie twee verdachten aangehouden: een 15-jarige jongen uit Voorhout en 16-jarige jongen uit Kaag.

Het is volgens de politie belangrijk om aangifte te doen. Een aangifte geeft agenten de nodige informatie over het misdrijf. “Daarom zijn wij op zoek naar het slachtoffer van deze poging tot beroving. Ben of ken jij het slachtoffer? Neem dan contact met de Politie Leiden op via 0900-8844”, aldus de politie.

Delen

4 reacties

  1. Die etters zijn gepakt gelukkig,alleen jammer dat het wel weer een taakstraf,halt,papiertjes oprapen wordt.Vroeger kreeg je een paar knallen voor je kop van je ouders als je dit flikte,maar dat mag niet meer in deze maatschappij,dan heet het kindermishandeling..tja..

  2. Het valt ook niet mee voor jongeren in deze door reclame overvoerde consumptiemaatschappij. Wederom zien we hier niet alleen daders, maar ook slachtoffers. Maar daar is neo-liberaal Nederland liever blind voor, zodat we steeds verder afglijden richting een samenleving zoals in de VS. Een samenleving mag dat eigenlijk niet meer heten… The shape of things to come…

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline