Longpunt Leiden over angst voor benauwdheid

Het Longfonds organiseert vrijdag 14 februari een longpunt-bijeenkomst over angst voor benauwdheid. Bianca van Delft, psycholoog bij Basalt Revalidatie, geeft een presentatie over mensen met longproblemen en angst voor benauwdheid.

Van Delft: “Angst voor benauwdheid is een vervelend probleem. Het zorgt voor vermijding van lichamelijke inspanning en kan een toename van somberheid over de toekomst veroorzaken. Het is daarom belangrijk signalen tijdig te herkennen en om een manier te vinden om ermee om te gaan”.

Belangstellenden voor de gratis toegankelijke presentatie zijn welkom bij Longpunt Leiden, dat de bijeenkomst houdt in het Kerkelijk Centrum de Regenboog van 14.30 tot en met 16.30 uur aan de Watermolen 1 in Leiden. Meer informatie is te verkrijgen bij het Longpunt leiden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maurits Pijnse van der Aa

Je bent nu offline