Leidenaren in alle soorten en maten gezocht voor nieuwe theatercampagne

Theater Ins Blau en Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal gaan dit jaar voor de tweede keer samen op zoek naar Leidenaren die het gezicht willen zijn van de campagne rondom het nieuwe theaterseizoen én mogelijk op de cover van de nieuwe seizoensbrochure komen te staan. Leidenaren, van alle leeftijden en achtergronden, worden uitgenodigd om mee te werken aan een fotoshoot. Aanmelden kan tot en met 18 februari.

De twee organisaties brengen jaarlijks een brochure uit, waarin het gehele aanbod met theatervoorstellingen en concerten van deze drie Leidse podiumhuizen is opgenomen. Vorig jaar werden voor het eerst Leidenaren op de cover van de brochure gezet, in plaats van de theatermakers of artiesten.

Bij de fotografie wordt de nadruk gelegd op het feit dat theater voor iedereen is: jong, oud, nieuwkomer in Leiden of juist geboren en getogen Leienaar. In de foto’s van de campagne worden de verschillende Leidenaren aan elkaar verbonden. De foto’s zijn vanaf mei 2020 door heel Leiden op posters te zien. De foto’s worden gemaakt door een fotograaf uit Leiden of de Leidse regio.

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 18 februari aanmelden via www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl, of via e-mail marketing@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl, vergezeld van een foto, contactgegevens, leeftijd én motivatie.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline