Gloednieuwe lift weigert dienst: twee vrouwen vast

3

De brandweer heeft zondag aan het eind van de ochtend twee vrouwen uit de lift bevrijd bij het nieuwe appartementencomplex ‘Brittenstein’ aan de Brittenstein in Leiderdorp. De lift bleek afgelopen vrijdag opgeleverd te zijn in het complex. Door het defect kreeg de gealarmeerde brandweer het in eerste instantie niet voor elkaar om de deuren van de lift te openen. Samen met een opgeroepen liftmonteur zijn de dames uit de lift bevrijd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

3 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline