Auto in brand: Sterke aanwijzingen voor brandstichting

Een auto op een parkeerterrein aan de Ravenhorst in Leiden heeft vanochtend in brand gestaan. Beide wielkasten aan de voorzijde van het voertuig stonden in brand. De brandweer heeft voorkomen dat het voertuig volledig afbrandde en wist andere auto’s naast de brand te sparen. De politie vermoedt dat er aanmaakblokjes op de banden zijn gelegd en gaat er vooralsnog vanuit dat hier sprake is van brandstichting. Getuigen worden door de politie opgeroepen zich te melden via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline