Vrouw met spoed naar ziekenhuis na val van trap

15

In een restaurant aan de Middelweg is vanavond een vrouw ongelukkig terecht gekomen na een val van de trap. Vanwege de kritische toestand van de vrouw is een traumahelikopter gealarmeerd. Nog voor het toestel de landing inzette, is door het ambulanceverplegers besloten de vrouw met grote spoed in de ambulance naar het ziekenhuis te vervoeren.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

15 reacties

 1. Michelle Breuker

  Nu vroeg ik me gister al af… waar zou die heli dan hebben willen landen ? Ik had Ankerpark in me hoofd maar zag hem daar vlakbij naar beneden gaan. Vanuit me huis

  • Niets en nergens.
   Het Leidsch Dagblad: “De traumahelikopter vloog boven de stad, maar moest landen op de sportvelden van de Boshuizerkade. Omdat dit te lang duurde is de vrouw per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.”

  • Frank Beljaar op

   Bij een onegeval met mogelijk erstig letsel roept men de traumaheli direct op om tijdens de vlucht te kijken waar ze eventueel kunnen landen en als dit niet dichtbij kan, zal de trauma-arts door de politie van de landingsplaats naar het ongeval worden gebracht. Het is ook al eens voorgekomen dat de arts door een motoragent door een drukke binnenstad in vervoerd naar het ongeval. Een landingsplaats hoeft dus niet per definitie vlakbij het ongeval te zijn,
   Is het écht noodzakelijk dan zet de piloot de helicopter eventueel midden op een kruispunt (na afzetting door de politie uiteraard).

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline