Kettingbotsing met vier auto’s op Doctor Lelylaan

52

Op de Doctor Lelylaan ter hoogte van de Barnsteenstraat in Leiden zijn vanmiddag omstreeks 15.30 uur vier auto’s met elkaar in botsing gekomen. Ambulancepersoneel heeft enkele bestuurders nagekeken. De verwondingen vielen mee, er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer heeft korte tijd geassisteerd bij de afwikkeling van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s geborgen. De oorzaak van de kettingbotsing is niet bekend. Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het incident.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

52 reacties

  • Heeft er niets mee te maken, er zijn daar stoplichten ivm de busbaan, die ook gebruikt wordt door de ambulance, politie en brandweer. Met andere woorden als die op rood springt moet je stoppen en zo te zien waarschijnlijk geen afstand gehouden. De laatste auto is er volle bak op geknald.

    • ja, maar niet voor deze rijbaan. Daarbij vraag ik mij af of die het wel doet, aangezien het oud model is die eigenloijk niet meer gebruikt worden.

    • er staat er 1 en die is gericht op de andere rijbaan. Gezien het feit dat je zegt dat je er iedere dag lang rijdt, hou ik mijn hart vast met zo winig inzicht……

 1. Ik ben de bestuurder van de Tesla. Stonden gewoon voor het stoplicht. De achterste auto knalde op de rode auto zonder vaart te minderen. Geen flitspaal of wat dan ook. Flinke klap..

 2. Mike Korthout

  Voor alle geweldenaren hier, ben zelf de bestuurder van de Opel. Verkeer voor ons stond stil, net als wij overigens. De 4e auto had dat niet in de gaten en klapte er vol op.

 3. Die was dus duidelijk niet met zijn aandacht bij het verkeer en met andere dingen bezig. Opletten en anticiperen!

  • Handige rob sloos om hier een stompzinnige reactie te plaatse. Ziet tenminste iedereen hoe dom je bent.

 4. Jasper Wrx Sti

  Waarschijnlijk iemand die dacht nog even snel te kunnen stoppen🤦‍♂️🤦‍♂️ tesla rijders belike ik heb goeie remmen🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

  • als je de reacties had gelezen, wist je dat de Tesla en andere automobielen al stil stonden…….

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline