82-jarige Voorschotenaar overleden bij brand in garagebox

3

De omgeving van een garagebox aan de Mozartlaan in Voorschoten is door de politie afgezet, nadat bij een brand in de garage een overleden persoon werd gevonden. De man, een 82-jarige inwoner van Voorschoten, zou in de garage aan het werk zijn geweest. Volgens onze mediapartner Omroep West gaat de politie uit van een ongeval, maar wordt er voor alle zekerheid nog wel nader onderzoek gedaan naar de toedracht.

Delen

3 reacties

  1. Pieter Hoeberichts

    Ik maak mij zorgen als ik zie dat oude mensen (meest mannen) soms zelf klussen aan spullen die heel gevaarlijk kunnen zijn. Onderzoek zal uitwijzen of dit hier aan de orde is. Mijn eigen dementerende vader (87) was niet te overtuigen om te stoppen met sleutelen aan zijn ruim 50 jaar oude en dus onbetrouwbare gas apparaten: een geiser en 2 gashaarden, met de geiser was het al mis gegaan en een brand was nog net te voorkomen. Ook niet toen verleden jaar vlak bij hem om de hoek in Den Haag een heel portiek was ingestort na een gasexplosie (met de mogelijkheid “zelf sleutelen” werd rekening gehouden maar was het niet). De rechter heeft hem via de casemanager dmv een Rechterlijke Machtiging “het huis uit gezet”, hele heftige maatregel, naar een verpleeghuis. Daar zit hij veilig. Er was nog meer met hem aan de hand; bv hoe doucht hij zonder geiser? simpel antwoord: niet, ook niet toen een elektrische boiler was geinstalleerd.

    • Heel triest dat er rechter aan te pas moet komen om veilig heenkomen voor uw vader te regelen

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline