Maaltijdbezorger zonder rijbewijs botst op auto

13

Op de Hoge Rijndijk in Leiden is rond 18.00 uur een scooterrijder met een auto in botsing gekomen. De scooterrijder, een maaltijdbezorger wilde er na de botsing snel vandoor gaan. Mogelijk had de scooterrijder geen geldig rijbewijs. Ambulancepersoneel heeft de maaltijdbezorger nagekeken en meegenomen naar het ziekenhuis en zal op een later moment door de politie worden gehoord over de toedracht. De auto raakte aan de achterzijde flink beschadigd, de bestuurder liep geen letsel op.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

13 reacties

 1. Linda Mooijman

  Dus dat bezorgertje rijd zonder rijbewijs en wilde er na de botsing ook nog eens snel vandoor gaan?
  Wtf?

  Inderdaad ff fikse boete en een grote check up bij zn werkgever…..die ook een boete zou mogen betalen.

  Gelukkig zijn er geen gewonden, maar was zal de aangereden bestuurder geschrokken zijn.

 2. Zal wel weer iemand van “Noord-Afrikaanse” afkomst zijn, zonder degelijke opvoeding en waarden&normen pakket. Prove me wrong. Trap onder zijn reet richting Marakech aub.

  • Dit aan Sjaak doorgeven op

   Sjaak onbeschoftelijke inbeciel het kan van iedere afkomst zijn, het is omdat jij te jaloers bent op buitenlanders omdat ze alles kunnen en behalen. En jij maar hier geboren bent en helemaal niks zal bereiken in Nederland

 3. Vooroordelen zijn niet goed, maar politieke correctheid heeft ons ook veel ellende gebracht. Soms moet men het probleem bij de naam durven noemen…

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline