Liefdestour zangeres Willow Mae: “Om de liefde weer aan te gaan en te durven leven en te durven liefhebben”

2

De Leidse zangeres Willemijn van Helden, artiestennaam Willow Mae, komt in februari met een heuse ‘Liefdestour’. Daarmee doet ze onder andere Oegstgeest aan waar ze rond Valentijnsdag een optreden verzorgt. Tijdens de tour speelt zij samen met haar kwintet nummers van het in 2019 verschenen debuutalbum ‘Song of Songs’. Daarbij vertelt ze verhalen. “Ik wil anderen inspireren om de liefde weer aan te gaan, te durven leven en te durven liefhebben”, aldus Willow Mae over haar komende optredens. De liefde is een grote inspiratiebron voor Willow Mae. “Met dat onderwerp als drijfveer wilde ik de Liefdestour gaan doen”.

Kim van Niekerk in gesprek met zangeres Willow Mae.

Bijzondere locaties
Met haar tour gaat Willow Mae langs zes verschillende locaties verspreid door heel Nederland: Dordrecht, Diemen, Utrecht, Joure, Arnhem en Oegstgeest. “We treden op in allerlei kleine kerkjes, vanwege de mooie verbindende factor van een kerk, de mooie akoestiek en de mooie locaties”.

Op elk van de zes locaties is het ook mogelijk om een kleine liefdesmarkt te bezoeken. Deze markt bestaat grotendeels uit lokale ondernemers die iets verkopen dat met liefde gemaakt of uitgezocht is. Ook zijn er mensen die daadwerkelijk iets met de liefde doen. “Bijvoorbeeld mensen die coach zijn, relatietherapeut of iets anders wat met de liefde te maken heeft”, zegt Willow Mae. “Zij kunnen in gesprek gaan met de bezoekers en hun vragen beantwoorden. Ik hoop dat ik daarmee een soort gesprek op gang kan brengen”.

Song of Songs
Het album ‘Song of Songs’ gaat over de eigen zoektocht van Willow Mae naar de liefde. “Als je het album luistert of meekijkt met het boekje dat ik erbij gemaakt heb, ga je dat ook meebeleven”. Het album bestaat uit persoonlijke en zelfgeschreven nummers. Op cd is het album al verkrijgbaar en dit jaar verschijnt het ook nog digitaal als Bookazine.

Praktische informatie
De optredens vinden plaats op verschillende data rondom Valentijnsdag. Het laatste optreden van de tour vindt plaats op zaterdag 15 februari in Cultuurhuis de Paulus in Oegstgeest. Het optreden begint om 19.30 uur en kaarten kosten 18,00 euro per stuk. Tickets en meer informatie over de tour en de andere locaties zijn te vinden op de website van Willow Mae.

Delen

2 reacties

  1. Lideke Van Gool op

    Leuk initiatief, ook door de anders-dan-anders-locaties. Zingen is fijn. Ik doe het ook graag. Succes, ook met de liefde(volle activiteiten)!

  2. Als het maar niet in de bieb is (nieuwstraat), daar is het altijd al zo’n teringherrie. Rustig lezen, studeren, internetten bijna altijd onmogelijk daar. Ga maar in de Burcht staan dan, lekker in de buitenlucht! Bedankt.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Kim van Niekerk

Redactrice Sleutelstad.

Je bent nu offline