Gestolen pony uit Oegstgeest is terecht

16

De pony die in de nacht van zaterdag op zondag uit een wei aan de Almondeweg in Oegstgeest werd gestolen is terecht. De oproep van wijkagent Gerwin Ouwehand naar tips over de diefstal, is op sociale media massaal gedeeld. Verschillende getuigenverklaringen hebben maandag geleid naar de verblijfplaats van de pony.

Bij het aantreffen van de pony heeft een 39-jarige vrouw uit Leidschendam zich gemeld. In overleg met de Officier van Justitie is de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De recherche doet verder onderzoek naar de diefstal.

Delen

16 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline