Herman Koch sprak in Boekhandel Kooyker over Finse Dagen

2

In een goed gevulde Boekhandel Kooyker in Leiden vertelde schrijver Herman Koch over zijn onlangs verschenen boek Finse Dagen. Sebastiaan van Loosbroek, redacteur bij het universiteitsblad Mare, ging met Koch in gesprek over zijn autobiografische roman waarin hij terugkeert naar zijn jeugd.

Hans Stauttener legde het gesprek tussen Herman Koch en Sebastiaan van Loosbroek in Boekhandel Kooyker vast.

Delen

2 reacties

  1. Gewone burger in Leiden op

    Smerige splijtzwam, die Koch. Met zijn verwensingen richtingen Baudet. Omhoog gevallen schrijvertje. Vindt men in Leiden helemaal bon ton natuurlijk, dat linkse gelul van die gast. Zum kotsch!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline