Vuurwerk door brievenbus van twee woningen gegooid: recherche zoekt getuigen

5

Bij twee woningen in Leiden is vanochtend vuurwerk door de brievenbus gegooid. Zondag omstreeks 5.40 uur gebeurde dat bij een woning aan de Paul Krugerstraat en ongeveer 20 minuten later bij een woning aan de Johannes Verhulststraat. Er raakte bij de voorvallen niemand gewond. Wel is de voordeur van beide woningen beschadigd en ontstond er een schroeiplek op de deurmat.

De recherche in Leiden onderzoekt beide incidenten en is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben. Een eventueel verband tussen beide incidenten staat op dit moment niet vast maar kan ook nog niet met zekerheid worden uitgesloten.

De recherche vraagt iedereen die tussen 05.30 uur en 06.00 uur iets gezien heeft in de omgeving van de Paul Krugerstraat of de Johannes Verhulststraat, dit te melden. Neem dan contact op met de recherche aan bureau Leiden Midden via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Delen

5 reacties

    • Heb een goede tip voor je: lekker gaan wonen in een hutje op de hei, heb je nergens geen last meer van… Niet t vuurwerk op zich is t probleem, wel degene die t afsteekt… Dit soort losertjes moeten ze van 30-12 t/m 02-01 lekker vastzetten en dat een paar jaar na elkaar blijven doen, willen deze losertjes eindelijk inzien dat ze kansloos bezig zijn en t voor de overige liefhebbers verzieken… Ik kan zeker wel van vuurwerk genieten, mits bij normaal gebruik en met normen en waarden…

  1. Gewone burger in Leiden op

    Gewoon een camera aan je gevel gangen, weer een goede reden na dit verhaal. Het zal je maar gebeuren, je huis had wel kunnen affikken, terwijl je op je nest ligt, ongelooflijk. Wat een hersenloze idioten zijn er toch in NL.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline