Vlammen schieten uit schoorsteen in Oegstgeest

7

In de schoorsteen van een woning aan de Zonnebloemlaan in Oegstgeest heeft vanavond enige tijd een brandje gewoed. De brandweer is rond 21.30 uur met een ladderwagen bij de woning aangekomen en heeft de schoorsteenbrand weten te doven. Enige tijd waren uit de schoorsteen vlammen te zien, wat de aandacht trok van veel buurtbewoners.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

7 reacties

    • Dit krijg je, als je niet tijdig je schoorsteen reinigt. Creosoot vorming in je pijp, aangekoekte resten, die vatten dan vlam.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline