Sander van Diepen (D66) verkozen tot Leids Raadslid van het Jaar

12

Vrijdagavond is tijdens de nieuwjaarsreceptie van D66 Leiden bekend gemaakt wie de titel Leids Raadslid van het Jaar 2019 op zijn naam mag schrijven. Uit de drie genomineerden, Lianne Raat van de Partij voor de Dieren, Maarten Dirkse van de VVD en Sander van Diepen van D66 koos de jury voor die laatste. Het Leidse D66 Tweede Kamerlid Paul van Meenen maakte de naam bekend. De jury deelde ook een ‘Leidse Effie’ uit. Die ging naar PvdA-raadslid Martijn Otten.

Reanne van Kleef in gesprek met Sander van Diepen van D66 Leiden die werd gekozen als Raadslid van het Jaar 2019.

De ‘Leidse Effie’ ging naar PvdA-raadslid Martijn Otten die ziek in bed lag. Zijn partijgenoten Marc Newsome (duoraadslid) en Marleen Damen (wethouder) namen de prijs namens hem in ontvangst.

Delen

12 reacties

 1. Is hij nou van Dood66 (Dijkstra c.s.), Drugs66 (Van Bakkum c.s.) of Draaikonten66 (te veel om op te noemen?

  • Is dit een reactie van Fritszeurkous, Fristzuurpruim, Fritsstumper of een van die andere kansloze reacties van Frits?

 2. Nogmaals, ik, als onderdeel van de Leidse bevolking, maak zelf wel bij de komende verkiezingen wie ik goed vind. Daar is geen overbodig en vreemd en ondemocratisch samengesteld groepje, een volkomen ondoorzichtig opererend clubje van zelfbenoemde betweters voor nodig. Verspilde moeite. Ga liever de straat aanvegen, dan doe je wat nuttigs. Fijne borrel gehad trouwens (Dry January??)

  • Dat vind ik inderdaad ook. Een prijs krijgen omdat je doet waarvoor je bent aangesteld. Vreemde prijs.

 3. Een Leids burger op

  Leids raadslid van het jaar? Dat zou ook het slechtste raadslid van het jaar kunnen zijn? 🙂
  Bovendien vind ik dat er geen oud-politici|politieke figuren in de jury moeten zitten. Dat wekt alleen maar de SCHIJN van vriendjespolitiek of belangenverstrengeling.

 4. Verzameling plucheplakkers, trek maar een blik open daar…we hebben niks aan deze lui. Ze kunnen de politiek beter opheffen en gewoon een paar denktanks aanstellen. Allemaal interessant gelul om niks, de hele stad (en het land!) verzieken met je megamolane plannen, lekker puntjes scoren om jezelf in de kijker te spelen, walgelijk gewoon. Staat die kut met vingers Van Engelshoven ook weer op de foto? Dankzij haar is iedereen die een studiegids aanwijst, al student en iedereen die hem uitleest, Msc. Een cursus fietsenmaken aan het ROC en je bent ing. STOM WIJF.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline