Zoeterwoude start project Zon op Dak

Met een door LTO Noord (Land- en Tuinbouworganisatie) georganiseerde informatiebijeenkomst bij Kaasboerderij van Veen (Weipoortseweg 72a in Zoeterwoude) wordt maandagavond, 27 januari, het startschot gegeven van het project: Zon op Dak. Vanaf 19.30 uur zijn de agrarisch ondernemers uit het dorp welkom om in gesprek gaan over de haalbaarheid van zonnepanelen op agrarische daken.

In het project ‘Zon op Dak’ werken LTO Noord, de gemeente Zoeterwoude, Liander en de Rabobank samen aan een gebiedsgerichte aanpak om zonnepanelen op agrarische daken te stimuleren. Die samenwerking in de energietransitie werd eerder dit jaar al succesvol opgepakt in de gemeenten Kaag en Braassem en Alphen aan de Rijn.

Inloop vanaf 19.30 uur. Er wordt uitleg gegeven over het project Zon op Dak, nut en noodzaak van duurzame energieopwekking via zonnepanelen, de energiescan en de mogelijkheden voor agrarisch ondernemers om onafhankelijk advies te ontvangen. Aanmelden kan via www.ltonoord.nl/zonzoeterwoude.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline