Drie vrouwen uit Nieuwegein opgepakt na inbraak in Leiderdorp

26

De drie daders van een inbraakpoging bij een woning aan de Heemraadlaan in Leiderdorp zijn vrouwen uit Nieuwegein dat heeft de politie bekend gemaakt. De vrouwen werden door een omwonende betrapt en gingen er in een auto vandoor.

Omdat de getuigen het kenteken van hun auto kon doorgeven, wist de politie waar de auto thuishoorde en kon gericht worden uitgekeken naar de vluchtende inbrekers. Nadat een zoektocht in de omgeving van Leiderdorp niets opleverde, werd de auto later alsnog gezien toen de bestuurder in de buurt van Nieuwegein wilde gaan tanken. Daar werden de inzittenden, drie vrouwen uit Nieuwegein van 34, 43 en 43 jaar oud, aangehouden. Zij zijn op een politiebureau ingesloten voor verhoor.

Delen

26 reacties

  1. Neerknuppelen, vastbinden op een stoel, alle tanden eruit rammen en dan lekker laten pijpen door ze, daarna met een molensteen afzinken in de Zijl. Opgeruimd en klaar.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline