Grote zoekactie na poging inbraak Leiderdorp [update: verdachten aangehouden]

7

De politie heeft vanmiddag rond 16.45 uur na een inbraakpoging in een woning aan de Heemraadlaan met meerdere eenheden gezocht naar de daders. Het zou gaan om drie donkergetinte vrouwen tussen de 30 en 40 jaar, donker haar en één van hen droeg een zwarte broek. De verdachten zijn weggereden met een donkerkleurige Renault Mégane. Van de auto is een deel van het kenteken (61-HR-??) bekend en is vermoedelijk richting de Splinterlaan gereden. Dit heeft de politie bekend gemaakt via het wijkpreventie team. De politie vraagt iedereen die iets heeft gezien dit te melden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

7 reacties

 1. Marcel Van Berge Henegouwen

  Huisvredebreuk is best ingrijpend..
  Laten we het daar eens over zijn.
  Het thuis gevoel en je veilige omgeving kan zomaar ontnomen worden.
  Maar waarom een grote zoekactie als de verdachten en of de daders in mijn ogen een te lichte straf krijgen opgelegd…
  Meestel lopen ze na een paar uur weer vrij rond….
  Opsluiten die hap!!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline