Vrachtwagen rijdt vrouw aan op Rooseveltstraat

38

Een oudere vrouw is vanmorgen aangereden door een vrachtwagen. Dat gebeurde op de Rooseveltstraat waar de vrachtwagenchauffeur met zijn vrachtwagen uit een uitrit kwam rijden. Hij zag de voetganger daarbij over het hoofd. De vrouw is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur kwam met de schrik vrij.

Delen

38 reacties

 1. Jeroen Windmeijer

  Het is echt een wonder dat daar niet dagelijks mensen worden aangereden! Totaal onoverzichtelijk met die gekke parkeerterreinen en die bedrijventerreinen aan weerszijden. Als fietser moet je goed opletten en als automobilist ook.

 2. Gianna Franken - Verstraten

  Moet gewoon aangepakt worden! Het is daar als automobilist niet te overzien door al het verkeer En kwetsbare fietsers voor naast en achter je terwijl je al met zo veel rekening moet houden! En dan nog eens zo veel vrachtverkeer ook🤦‍♀️ logisch natuurlijk met zo veel bedrijven maar heel gevaarlijk

 3. Wat lezen mensen toch goed…maar niet heus. Er staat dat er een voetganger aangereden is, geen fietser.

  • Idd. Gewoon een boete geven dat vrouwtje, ben je helemaal van de pot om tegen die vrachtwagen aan te lopen? Moet niet gekker worden….

  • Rob Koren

   Peter Ouwerkerk precies. De weggebruikers zijn ongeduldig. Maak het regelmatig mee, werk zelf ook in de Rooseveltstraat. Als een vrachtwagen moet lossen word vaak geen ruimte gegund om te kunnen manoeuvreren. Het liefst gaan ze nog onder de vrachtwagen door. Zowel fitsers als automobilisten. Geef de vrachtwagen de ruimte en wacht een paar seconden.

 4. Leiden is een verkeersonveilige stad. RTL heeft 29 blackspots in Leiden geteld (dat zijn kruispunten met abnormaal veel botsingen). De Rozenveldstraat met de vele in- en uitritten voor bedrijven kan daar aan worden toegevoegd.

  • Zolang je niet weet hoe je een straatnaam schrijft, moet je je onthouden van commentaar.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline