Leiding gesprongen in Sophiastraat: water huizen ingelopen

6

Door een gesprongen waterleiding in de Sophiastraat in Leiden-Noord is vanmiddag flinke wateroverlast ontstaan. Niet alleen de straat staat onder water, ook loopt het bij de huizen naar binnen. De brandweer en waterbedrijf Dunea zijn ter plaatse om een einde aan de wateroverlast te maken. Wat de oorzaak is van het lek, is nog niet duidelijk.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

6 reacties

 1. Je zal er maar wonen en thuiskomen van je werk…tas met boodschappen in je klauwen en hop drijfnatte poten LEKKER

  • Nee in die straat wonen allemaal keurige mensen en aankomende nieuwe toppers van onze samenleving, die elkaar kennen.
   Itt. U, heer ‘ gewone burger’ .

   • Jij kent deze straat dus duidelijk niet. Maar blijf vooral lekker deugen. Jij bent zeker die Hans van Hans Worst? Kijk even verder op sleutelstad wat er nog meer over deze straat beschreven staat. Succes!

    • Hans de Kinderen op

     Woon hier inmiddels ruim 15 jaar met groot genoegen, heer Derkse en denk mijn buurtje met alle hebbelijkheden en onhebbelijkheden, bijzonder aardig te kennen. En mijn naam is beslist niet Wordt, die blijkbaar wel voor uw ogen hangt, getuige uw vertroebelde blikveld.

     • Hans de Kinderen op

      Maar intussen: het zal je maar gebeuren, je huis vol water en modder. Meubels en vloerbedekking, die je gevoegelijk weg kunt gooien. En intussen: puin ruimen vloer drogen( voor die tijd niets nieuws leggen ), en afwachten wat en hoeveel de verzekering gaat vergoeden. Sterkte mede- bewoners Sophiastraat.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline