IJsvrij voor de jeugd in Schaatshal Leiden tijdens onderwijsstaking

6

Schaatshal Leiden biedt een vervangend programma voor de jeugd tijdens de nationale onderwijsstaking op 30 en 31 januari. De leden van FNV in het basis en voortgezet onderwijs leggen dan het werk neer. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen op die dagen vaan 2,50 euro schaatsen. Ook oudere schaatserszijn welkom.

Op donderdag 30 januari is de Schaatshal open van 10.30 tot 15.00 uur en op vrijdag 31 januari van 10.30 tot 12.30 uur.

De staking is al de vierde grote onderwijsstaking sinds de laatste Tweede Kamerverkiezingen. Met de staking wordt er aandacht gevraagd voor de hoge werkdruk in het onderwijs. “De nood in het onderwijs is alleen maar toegenomen. De werkdruk loopt op en de kwaliteit van het onderwijs staat onder druk. Er zijn structurele oplossingen nodig. Zo lang die er niet zijn blijven wij structureel actievoeren”, laat FNV weten.

Delen

6 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline