Brandweer onderzoekt plotselinge rookontwikkeling in keuken Chinees restaurant

12

Een medewerkster van Chinees restaurant ‘De Chinese Muur’ in winkelcentrum Winkelhof ontdekte vanavond een mogelijke keukenbrand. De brandweer is met spoed met een tankspuitauto en autoladder naar het Leiderdorpse restaurant gereden. Er is geen brandhaard gevonden. Bij controle van het dak is gesmolten dakleer aangetroffen. Volgens de bevelvoerder is het beschadigde dakleer niet veroorzaakt door het incident. De oorzaak van de rookontwikkeling is niet bekend. Wel heeft de brandweer geadviseerd om de ventilatie- en afzuiginstallatie door een professioneel bedrijf te laten nakijken. Op het moment van het ontstaan van de rookontwikkeling waren er geen klanten aanwezig in het restaurant.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

12 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline