Politie met Mobiel Media Lab naar Bevrijdingsplein

1

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari staat het Mobile Media Lab van de politie op het Bevrijdingsplein in Leiden Zuidwest. Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van inwoners met de digitale dienstverlening van de politie.

Deze diashow vereist JavaScript.

Iedereen is in het eerste weekeinde van februari welkom om een bezoek aan het politielab te brengen en te laten horen hoe tegen de veiligheid en leefbaarheid in de eigen wijk wordt aangekeken. Er zijn doorlopend verschillende agenten aanwezig zijn om met de bezoekers in gesprek te gaan.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline